Funny,  Gaaf!,  Viral

Joost zijn podcast De Zolderkamer is een absolute aanrader!

JoostSpeeltSpellen staat bekend om de game-video’s die hij maakt. Ook streamt hij wekelijks games op Twitch wat wij ook erg tof vinden om naar te kijken. Naast die streams en games maakt Joost ook een podcast. In de podcast De Zolderkamer praat hij over bepaalde onderwerpen, ontvangt hij speciale gasten en nog veel meer!

Joost maakte zijn laatste podcast aflevering van De Zolderkamer alweer een tijdje geleden, maar dit is absoluut tijdloos. Het is zelfs voor mij een zeer ontspannen podcast die je op ieder moment kunt luisteren!

Verschillende gasten

Joost ontvangt in de podcast veel verschillende gasten. De variatie in de podcast is dan ook wat de serie zo interessant maakt. Hij ontvangt namelijk zijn eigen vrienden, maar ook Youtubers als de Bankzitters, Govert Sweep en Gio Latooy. In een van de afleveringen praat hij ook met Don (Gamemeneer) En Puck (Puxque) over de donatiediscussie. Dat leverde namelijk flink wat discussie op na een aflevering van Kassa.

Joost heeft zelf een hele playlist gemaakt met alle afleveringen en is ook te volgen op Instagram. Hier beneden is de video te zien waarin hij het ontstaan van De Zolderkamer uitlegt. Een van de leukste podcasts van Youtube Nederland!


Méér content: Is Don Kaaklijn de beste Warzone speler van Nederland?

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info