Gaaf!,  Muziek,  Viral

Kalvijn heeft een keiharde disstrack gemaakt richting Stefan de Vries

Het lijkt allemaal wel weer opnieuw te beginnen, de disstrack-rage. Een aantal jaar geleden kon je niet door je abonnementen scrollen zonder er een tegen te komen en Kalvijn lijkt de hype weer te starten. De disstrack is volledig gericht op Youtuber Stefan de Vries en er komen toch een paar harde lines in voor!

Kalvijn zijn disstrack heet ‘Geen Geld’ en werd een aantal dagen geleden gepost. Wij wisten niet zeker of we jullie deze moesten laten zien maar we konden het niet laten. Luister m’  maar snel!


Disstracks

Het komt er al gauw op neer dat Kalvijn Stefan disst met het stelen van content, thumbnails en ga zo maar door. Het blijft en is natuurlijk satiren maar deze zal vast binnen komen bij Stefan. Kalvijn zijn beat, vibe en tekst van de disstrack zijn ook absoluut niet slecht. In de comments komen reacties voorbij van Jesse Hoefnagels die zegt: ”Ondanks je cheap ass content de laatse jaren moet ik je deze geven man, dit is hard.” en ook Boaz laat zijn stem horen: ”Misschien deed hij het wel ali express.”. Dit kan gewoon niet veel goeds betekenen!

Gezien de reactie van Stefan die schrijft; ”wacht maar” lijkt het nog niet over te zijn tussen de twee. Het is waarschijnlijk allemaal nog maar net begonnen!


Méér content: Joost zijn podcast De Zolderkamer is een absolute aanrader!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info