Funny,  Gaaf!,  Viral

Na Koen is nu ook Matthy te zien in een nieuwe aflevering van Statements!

Het programma Statements van SLAM blijkt steeds populairder te worden. Na gasten als Koen, Rico Verhoeven, Kwebbelkop en vele anderen is het nu de beurt aan Matthy, voor anderen ook wel bekend als Fifalosophy. Hij wordt door middel van een aantal statements eens even flink aan de tand gevoeld!

Matthy is normaal nooit echt te zien in andere programma’s, maar krijgt nu de mogelijkheid een beetje te vertellen wie hij is in Statements. Hij is immers de man met de meeste abonnees van de Bankzitters!


Doorbraak

Matthy brak door door de manier van editen. Hij weet dat namelijk op zo’n speciale manier te doen dat het nooit gaat vervelen. Vele fans weten dan ook dat Matthy en Milo de enige Bankzitters zijn die de video’s zelf editen. Mensen herkennen de manier van monteren van Matthy dan ook snel. Rob was namelijk ooit eens op zoek naar een editor en Matthy besloot daarop in te gaan. NIet veel later werd hij zelfs gekozen als editor en besefte hij dat het toch niet zo slim was..

Matthy en de Bankzitters zullen over een tijdje niet meer samenwonen en dat betekent dat de video’s er een stuk anders uit gaan zien. Hoe precies weten we niet, maar we zullen er gauw achter komen. Bekijk Matthy nu eerst maar in de nieuwe aflevering van Statements want hij heeft genoeg te vertellen!


Méér content: Bekijk hier de Legends of Gaming Top Plays van de maand november!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info