Funny,  Gaaf!

Dit is hoe het nu zit tussen Gio Latooy en Jade van Vliet!

In Youtube Nederland lijkt het wel een dingetje te worden. Vertellen of sommige mensen nou wel of niet een relatie hebben. Gio en Jade zijn zo´n beetje iedere dag samen, maar hebben nooit bevestigd dat ze wat hebben. Daar is nu opheldering over!

Gio en Jade leerden elkaar zo´n twee jaar geleden kennen en waren sindsdien erg goede vrienden. Nu zijn de twee bijna dagelijks en lijkt een relatie erg dichtbij, maar in de video hier beneden vertellen ze het zelf!Geen relatie

De twee jonge Youtubers hebben geen relatie zegt Gio. Ze hebben het samen gewoon heel erg leuk en lijken er nog geen stempel er op te willen drukken. Toch lijkt het voor vele fans duidelijk dat de twee gewoon samen zijn. Jade sliep trouwens in het begin ´gewoon´ op de bank. Nu slapen ze wel samen in één bed, maar dat zou niet zoveel sensatie moeten opleveren.

Ze hebben nu voor opheldering gezorgd en de vragen in de comments kunnen dus voorlopig achter wegen blijven. Ik wens de twee natuurlijk veel geluk en hopelijk alleen maar mooie momenten in de toekomst!

Volg ons ook op Instagram!

Méér content: Kalvijn heeft een keiharde disstrack gemaakt richting Stefan de Vries

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info