Films & Series,  Gaaf!

Dit is wat we tot nu toe weten over de nieuwe series en films van Disney+!

Het ging vannacht weer flink los op sociale kanalen. Er zijn namelijk weer een heleboel nieuwtjes gedropt over de nieuwe films en series die binnenkort gaan verschijnen op Disney+. Zo hebben we eindelijk een trailer van Loki, nieuwe beelden van Falcon and the Winter Soldier en weten we wanneer we films in de bioscoop kunnen verwachten!

De nieuwe series en films die op Disney+ verschijnen hebben ieder een heel eigen verhaal. Loki krijgt een eigen serie, WandaVision verschijnt 15 januari al en ook Mark Ruffalo keert terug als Hulk!


11  december 2020

We houden je volledig  bij als het gaat om de nieuwe Marvel en Star Wars series!

Star Wars krijgt nieuwe series

Ook Star Wars gaat er een heleboel nieuwe series bij krijgen, waaronder een serie waarin Anakin weer verschijnt. Ik denk dat Disney ons enorm excited heeft gemaakt, ik kan niet wachten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door IGN (@igndotcom)


Falcon and the Winter Soldier

Bucky Barnes en Sam Wilson hebben flinke schoenen te vullen nadat Steve Rogers stopte als Captain America. Het is vooralsnog niet duidelijk of Chris Evans ook een rolletetje speelt in de serie maar wat we wel weten is dat Zemo terug keert!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door IGN (@igndotcom)


De eerste trailer van Loki

Dat Loki niet bepaald zin heeft om dood te gaan lijkt me nu wel duidelijk. Ik had al zo’n vermoeden dat hij terug zou keren door middel van de Tesseract!


Het overzicht

IGN maakte een ideaal lijstje welke films en series er binnenkort gaan verschijnen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door IGN (@igndotcom)


Méér content: Kalvijn heeft een keiharde disstrack gemaakt richting Stefan de Vries

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info