Gaaf!,  Gaming,  Viral

Vanaf vandaag is de nieuwe Cayo Perico Heist te spelen op GTA 5!

Het heeft weer even mogen duren voordat de nieuwe update van GTA 5 er was, maar we kunnen beginnen! Het downloaden kan beginnen en de heist kan van start gaan. Dit is de grootste update die ze tot nu toe gedaan hebben en ik heb er enorm veel zin in. Gaan jullie de nieuwe update spelen?

De nieuwe heist van GTA V is vanaf vandaag te spelen en belooft volgens ons een heleboel goeds. Het nieuwe eiland gaan we ontdekken, wellicht wat nieuwe auto’s en misschien worden we wel verrast!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is de bedoeling?

Op 20 november werd de nieuwe Heist van GTA V aangekondigd en sindsdien kon het speculeren beginnen. Waar het precies over gaat? Gezien de trailer krijgen we te maken met een soort kartel dat op zoek is naar bepaalde spullen of mensen. Het speelt zich af op een eiland met veel mensen die genieten van hun vakantie. Die vakantie zal snel verpest worden na het starten van dezen nieuwe heist, Rockstar zal ons de heist alleen niet zomaar laten starten…

Het duidelijk dat het starten van de heist niet gratis zal zijn. Hoeveel je ervoor zal moeten betalen is niet bekend, maar ik weet wel dat bij de Diamond Casino heist het een paar tonnen kostte. Daarnaast ben je waarschijnlijk nog flink lang bezig met set-ups waardoor je morgen genoeg te doen hebt. Ik kan niet meer zeggen dan iedereen veel plezier wensen want zo’n update gaan we niet heel vaak meer meemaken!


Méér content: Dit is wat we tot nu toe weten over de nieuwe series en films van Disney+!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info