Funny,  Gaaf!,  Viral

Yes-R en Koen nemen samen eindelijk een Gek Op Jou video op!

Jaren geleden was er een programma genaamd Gek Op Jou. Het programma werd gepresenteerd door rapper Yes-R en was nog best succesvol ook. Het was de bedoeling om jonge kinderen verkering te laten krijgen door hulp van de rapper. Koen, die kennen we wel, reageert tegenwoordig vaak op die video’s en heeft er nu een gemaakt in samenwerking met Yes-r!

Yes-r en Koen reageren in deze aflevering op een jongen die verliefd is. Zijn doel is om verkering te krijgen met een meisje, maar of dat gaat lukken is een tweede!

Te zien op Youtube

De serie is tegenwoordig te zien op Youtube waardoor Koen de serie eigenlijk uitvond. Ook Yes-r kon er de humor wel van in zien en maakte een afspraak met Koen om een video op te nemen. Nu had Koen ook nog eens de gelegenheid om erachter te komen hoe de serie nou eigenlijk in elkaar zat. Maar eigenlijk heb ik na het zien van deze aflevering alleen nog maar meer vragen…

Yes-r en Koen zijn naar mijn idee een tof koppel die we vaker terug willen zien. Wat vinden jullie?!


Méér content: Dit is hoe het nu zit tussen Gio Latooy en Jade van Vliet!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info