Films & Series,  Gaaf!,  Viral

Dit zijn volgens ons de 5 beste films met superster Emma Watson!

Emma Watson, wie kent haar niet?! Je kunt haar beter kennen als Hermelien Griffel uit de Harry Potter reeks. Ze is voor ons een erg goede actrice en kunnen wel uren naar d’r kijken. Daarom hebben wij 5 films van haar uitgekozen die voor ons de beste zijn. Spoiler: Ja, er komen een aantal Harry Potter films voor 😉.

De beste films van Emma Watson bestaan dan ook voornamelijk uit Harry Potter. Toch hebben wij er nog twee gevonden waarin ze ook absoluut schittert op het witte doek!


Little Women

In deze film draait het voornamelijk om romantiek en veel drama. Het is voor meisjes en vrouwen een aanrader en natuurlijk ook omdat onze Emma Watson er een grote rol in speelt!

IMDb score: 7,8


Harry Potter en de Relieken van de Dood – Deel 2

Het laatste deel van Harry Potter is misschien wel het beste deel met Emma Watson. Het is niet alleen Harry waar het voornamelijk om ging, maar zonder Hermelien en Ron was het nooit een succes geweest!

IMDb score: 8,2


Beauty and the Beast

De live-action film van Beauty and the Beast is een flink succes geweest op Disney+. Voor de jongens onder ons niet echt wat, maar de dames die dit lezen moeten de film maar eens gaan checken!

IMDb score: 7,1


Harry Potter en de Steen der Wijzen

Het allereerste deel van Harry Potter zal nooit vergeten. Het is eigenlijk de eerste keer dat we haar leerden kennen, waarna vele successen volgden. Mooi om te zien hoe erg ze gegroeid is tussen het eerste en laatste deel dat alweer dateert uit 2011!

IMDb score:7,6


Harry Potter en de Vuurbeker

Het is voor vele Harry Potter fans een mindere film, maar ik vind Emma toch uitblinken in deze film. Dankzij een knap staaltje acteerwerk was het de zoveelste film waarvan we mochten genieten. Het is voor ons een van de beste films met Emma Watson!

IMDb score: 7,7


Méér content: Dit is wat we tot nu toe weten over de nieuwe series en films van Disney+!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info