Films & Series,  Gaaf!,  Viral

Enzo Knol heeft een eigen documentaire aangekondigd!

Hij is en blijft een van de grootste Youtubers van Nederland, dan wel niet de grootste. Enzo Knol upload nog steeds dagelijks om 16.00 een vlog waar hij zijn dagelijks leven filmt. Nu, na 8 jaar vloggen krijgen we een speciaal kijkje in zijn leven. Hij heeft de afgelopen tijd namelijk gewerkt aan een eigen documentaire!

Enzo Knol vertelt kort in de trailer over zijn documentaire een aantal nieuwtjes waaraan je kunt raden waar het ongeveer over zal gaan. Hij had laatst natuurlijk ook een oproep gedaan dat hij op zoek is naar twee jongetjes die op hem en Milan leken vroeger. Dat was natuurlijk hiervoor!

2,5 miljoen abonnees

Enzo Knol heeft een gigantische rit achter de rug. Hij werd aangespoord door Milan om dit te proberen en dat is waarschijnlijk het beste wat hij ooit heeft kunnen doen. Nu rijd hij in een Lamborghini Urus, heeft hij een eigen kledinglijn en is hij gelukkig met zijn vriendin Myron. Ik denk dat we nog vele vlogs kunnen verwachten van Enzo, want hij is alleen maar lekkerder en lekkerder bezig de laatste tijd. Keep up the good work Enzo!

Enzo Knol zijn documentaire zal morgen te zien zijn op zijn Youtube-kanaal, waarna hij de dag erna een reactie-video upload. Hij moest zelf de zakdoekjes bij de hand houden!


Méér content: Dit zijn volgens ons de 5 beste films met superster Emma Watson!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info