Funny,  Gaaf!,  Viral

Is Don Kaaklijn de beste Warzone speler van Nederland?

Call of Duty Warzone is misschien wel een van de bekendere spellen van nu. Het is nog niet te spelen op de next-gen consoles, maar op de andere consoles nog prima te spelen. Wekelijks streamt Don Kaaklijn Warzone en laat hij zien hoe goed hij is. Samen met zijn maten is het geen enkel probleem om 80 kills per potje te pakken!

Voor de mensen die Don Kaaklijn dan weer totaal niet kennen, dat leggen we graag even uit. Don werd eigenlijk een beetje bekend door Milan Knol en begon niet veel later een eigen kanaal. Naast Twitch maakt hij ook Youtube-video’s en staat hij bekend om zijn droge humor.

Bekijk hier Don’s laatse Youtube-video!

Don Kaaklijn X Warzone

De 26-jarige Don is een echte pro in Warzone. Dat is voornamelijk terug te zien aan zijn streams die hij vaak in de avond heeft. Ik kijk er vaak naar en vraag me af en toe af hoe goed je wel niet kunt zijn in een game. Je kunt Don ook kennen van Legends of Gaming waar hij dit seizoen ook weer aan mee doet.

Daarnaast is Don veel te zien in de serie ‘Reageren op’ van Milan Knol. Hier reageren ze op grappige video’s die ingestuurd worden via de Discord. Don is te volgen op Youtube, Twitch en Instagram!

Méér content: Puxque is volgens ons de leukste vrouwelijkste streamer van Nederland!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info