Films & Series,  Funny,  Viral

Carre Albers en Oussama Ahammoud schitteren in de serie Vakkenvullers

Series verschijnen tegenwoordig niet alleen op Netflix, Videoland of Disney+, maar ook op Youtube. Al een lange tijd zie ik de serie Vakkenvullers voorbij komen, maar nooit kreeg ik de drang om het eens te bekijken. Het is eigenlijk best een toffe serie waarin Carre Albers en Oussama Ahammoud voornamelijk de show stelen!

Carre Albers kun je bijvoorbeeld kennen van Playstation Nederland, waar zij regelmatig shows presenteert in combinatie met Milan Knol. De eerste aflevering is van een jaar terug, maar inmiddels zijn er al meerdere seizoenen!
Seizoen 1, 2 en 3

Momenteel is seizoen 3 bezig, maar staan er al twee seizoenen online. De serie speelt zich af in de supermarkt LandSuper, die natuurlijk niet bestaat, maar een duidelijk beeld schetst van hoe het er aan toe zou gaan in de wereld van vakkenvullers. Ben je een vakkenvuller en lees je dit artikel? Dan zou het zomaar eens kunnen zijn dat je je flink gaat herkennen in sommige afleveringen!

De serie is best vermakelijk en heeft zo’n 6 tot 10 minuten per afleveringen, waar Carre Albers, Oussama Ahammoud, Oscar Aerts en Titia Hoogendoorn toch het meeste de hoofdrol pakken.

Seizoen 1, 2 en 3 zijn hier te zien!

Méér content: Check hier alle muziek van alleskunner Bassistent oftewel Bas van Velzen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info