Films & Series,  Funny,  Gaaf!

De laatste trailer van de Marvel serie WandaVision is hier!

2021 is begonnen en dat betekent dat we veel nieuwe series en films kunnen verwachten. Het meest veelbelovende? Naar mijn idee de Marvel series. We starten 15 januari met WandaVision en daar kan ik persoonlijk niet op wachten!

De trailer van WandaVision is veelbelovend, de karakters zijn leuk, het is tijd voor een gloednieuw begin in de wereld van Marvel, vinden jullie niet?!

New Era

In de laatste trailer van WandaVision is te zien dat we te maken met verschillende tijdlijnen. Zo zien we veel beelden in het zwart-wit, nieuwe pakken en volledig nieuwe personages. Wat dit uiteindelijk voor het MCU gaat betekenen is nog best onbekend, maar daarvoor zullen we vast de serie moeten gaan kijken.

Vanaf 15 januari is WandaVision te zien op Disney+ en begint een nieuw avontuur voor alle fans van Marvel. Dit kan volledig in de soep lopen, of een meesterzet worden van de makers van deze veelbelovende serie. Gedurende het jaar zullen er steeds meer en meer releasedates naar buiten komen die we meteen met je zullen delen. Ik kan echt niet wachten tot de start van WandaVision, nog 10 dagen wachten en het is eindelijk zover!


Méér content: Is Don Kaaklijn de beste Warzone speler van Nederland?

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info