Films & Series,  Funny,  Gaaf!,  Viral

Lang Leve de Liefde: een hilarische compilatie van dit programma!

Af en toe kom je nog een programma tegen op televisie waar je flink om kunt lachen. Zo’n programma is Lang Leve de Liefde dat dagelijks wordt uitgezonden op de Nederlandse televisie. In het programma zoeken mensen naar de ware liefde, maar dat levert soms nog wel eens een grappige situatie op!

Lang Leve de Liefde is een van de weinige programma’s dat ook op Youtube te checken is. Het programma pakt op Youtube honderdduizenden views met alle reacties van dien.


Ongemakkelijkheid

Ik zeg het niet graag, maar dit programma bestaat toch ook voor 50% uit ongemakkelijkheid. Het gaat namelijk als volgt. Twee mensen worden aan elkaar gekoppeld die 24 uur lang de tijd krijgen om met elkaar uit te vinden of ze een klik hebben of niet. Hebben ze een klik? Dan kunnen ze de tijd die ze met elkaar door brengen verlengen. Dit kan zelfs oplopen tot een week, wat nog niet echt heel vaak is gebeurt.

Ook kun je ervoor kiezen om na 24 uur te zeggen dat je ermee wilt kappen. Dan voel je dus geen klik, aantrekkingskracht of wat dan ook. Er zijn ook genoeg mensen op de wereld die nog niet helemaal weten hoe de liefde werkt, en dat levert nog wel eens leuke momenten op. Dit is natuurlijk niet om ze belachelijk te maken, maar we kunnen er gelukkig wel om lachen.

Anne zegt Johan eens flink de WAARHEID | Lang Leve de Liefde

Volledig MISLUKT! Koen kan geen ontbijt maken | Lang Leve de Liefde

Hilarische date SLAAT helemaal OM | Lang Leve de Liefde

https://www.youtube.com/watch?v=mJeUk6AE4mA&t=221s


Méér content: De laatste trailer van de Marvel serie WandaVision is hier!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info