Funny,  Gaaf!,  Viral

Stuktv start 2021 met gloednieuwe serie genaamd Op Eigen Risico

Het is woensdag en dat zou normaal voor Stuktv een nieuwe woensdag-opdracht betekenen. Maar! De mannen kondigden in 2020 natuurlijk aan dat ze daarmee stoppen en zich gaan richten op andere projecten. De eindbazen beginnen het nieuwe jaar met een serie genaamd Op Eigen Risico, dit wordt wat!

Stuktv gaat de komende weken in de serie Op Eigen Risico inbreken bij verschillende huizen. Ik kan je alvast vertellen dat dit niet in scene is gezet en dat deze mensen zich kapot kunnen schrikken van wat hier gaat gebeuren!

Nieuwe projecten

Het insturen van opdrachten is dus in dit nieuwe jaar niet meer mogelijk. In de serie Op Eigen Risico gaan we waarschijnlijk nog veel meer van dit soort spannende projecten doen die absoluut niet door de beugel kunnen. De mensen waarbij wordt ingebroken hebben zichzelf opgegeven voor deze serie, maar hebben verder geen idee wanneer en of het bij ze gaat gebeuren. Stuk heeft dan ook niets laten weten dat de mensen zich hier vrijwillig voor hebben opgegeven!

In de eerste aflevering is het dan ook aan Giel om in te breken bij een huis. Eerst is het aan hem om te scouten, welk huis is het, hoe ga je binnenkomen en kun je uberhaupt wel naar binnen? Nervositeit speelt een grote rol. Het gaat wat worden met Stuktv en Op Eigen Risico!


Méér content: In ‘Reageren Op’ reageren Milan en Don Kaaklijn op de grappigste video´s!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info