Films & Series,  Gaaf!,  Viral

Check hier exclusieve behind the scenes van Het Jachtseizoen!

Het nieuwe seizoen van Jachtseizoen vloog voorbij. We hebben misschien wel te maken gehad met een van de beste seizoenen en daar komt flink wat productie bij kijken. In plaats van een nieuwe aflevering, uploadde team Stuk een exclusieve behind the scenes video!

In deze behind the scenes video van Het Jachtseizoen maak je kennis met meerdere mensen van de productie. Zie je meerdere beelden van de knaller met Enzo Knol en zien we een stukje acteerwerk van de mannen.

Opnieuw een succesvol seizoen

Jachtseizoen is in de loop der jaren een van de meest populaire series geworden op Youtube. Zo hebben de mannen alweer vier seizoenen gemaakt en gebeurde er dit jaar weer een en al gekke dingen. Zo stal Jamal Ben Saddik de bus van de mannen en speelde rapper Lil Kleine flink vals. Dit jaar was toch wel het jaar van de samenwerking tussen Stuk en Enzo Knol. Een samenwerking met samen meer dan 5 miljoen abonnees. Dat is voor Nederlandse begrippen aardig wat mensen!

We kunnen dan ook bijna wel met zekerheid zeggen dat er ook een vijfde seizoen gaat komen. Zeg nou zelf, welke aflevering heb je nou niet gezien? Check snel de behind the scenes van het Jachtseizoen!


Méér content: Stuktv start 2021 met gloednieuwe serie genaamd Op Eigen Risico

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info