Gaaf!,  Gaming

De nieuwe update van Call of Duty Black Ops: Cold War bevat een nieuwe map!

Call of Duty Black Ops: Cold War is alweer een tijdje uit, maar een update hebben we nog niet gezien. Daar gaat verandering in komen! Deze week gaat er nog een nieuwe update komen voor de game waar echte COD-spelers blij van gaan worden. Er komt namelijk een nieuwe map en ook in Zombies gaat het een en ander veranderen!

Call of Duty Black Ops: Cold War krijgt een nieuwe map waarin je 20 vs 20 speelt. De map bevindt zich in Rusland en zou een gezondheidsretraite moeten voorstellen, cool!

Zombies!

Allereerst waren we al flink blij met de nieuwe map, maar na het horen van de zombies update werd ik alleen maar vrolijker! De game krijgt namelijk een nieuwe modus genaamd ‘Cranked’ Waarin jezelf verandert in een zombie. Dit is niet voor de hele tijd, maar zodra je zelf verandert in een zombie kun je niet gekilled worden. Erg handig als je bijvoorbeeld op zoek bent naar easter-egss! 

Daarnaast zal de map Raid ook beschikbaar zijn in Zombies, maar het is nog niet helemaal duidelijk wat je daar precies kunt doen. Wel een toffe toevoeging!

Als laatst krijgt de nieuwe update de modus Drop Kick erbij. Dit is een soort VIP Escort, oftewel, dit kennen we al! Het doel is om bepaalde codes te krijgen waardoor je een enorm goed wapen krijgt, lukt het je de VIP te beschermen tot het einde van de game, dan win je!

De nieuwe update van Cold War dat dus de nieuwe map bevat zal op 14 januari verschijnen!


Méér content: Lang Leve de Liefde: een hilarische compilatie van dit programma!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info