Gaaf!,  Viral

Govert Sweep bezoekt de meest verlaten en enge plekken op aarde

Jullie kennen hem vast wel, Govert Sweep. Hij werd bekend door video´s waarin hij verlaten plekken bezocht die je kippenvel over je rug bezorgen. Je kunt hem wellicht ook kennen van het Area 51 incident dat een jaar geleden plaats vond. Toen vertelde hij dat er niets klopt van het mediaverhaal en zijn ze uiteindelijk helemaal niet op de basis geweest.

Govert Sweep (22 jaar) is niet bang voor een verlaten gebouw, of misschien wel een hele wijk. Hij vindt zelfs speciale voorwerpen op mysterieuze plekken!

Check hier beneden de meest bekeken video van Govert!Bux:

Het randje opzoeken

Hij uploadde zijn eerste video 5 jaar geleden waarna hij werd opgepakt na een inbraak. Gedurende de jaren is hij steeds professioneler geworden, en maakt hij reizen over de hele wereld om de meest mysterieuze plekken te zoeken. In de video hierboven neemt Govert een kijkje in een tunnel waar allemaal verlaten bussen staan. Dit is nog maar één van de vele video’s die hij tot nu toe gemaakt heeft, maar het is en blijft tof!

Onlangs deed Govert ook een challenge waarin hij probeert om 80 uur lang wakker te blijven. Check vooral de video hier beneden!


Méér content: Check hier exclusieve behind the scenes van Het Jachtseizoen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info