Coole Bolides,  Gaaf!,  Viral

Qucee en zijn vrouw hebben een nieuwe auto gekocht!

De goedlachse Qucee zorgt er altijd voor dat Youtube vol staat met humor. We gunnen de man dan ook de hele wereld en hij heeft zichzelf ook eens beloont. Gister maakte hij namelijk op Youtube en Instagram bekend dat hij een nieuwe auto gekocht heeft. Een mooie comfortabele gezinsauto die je niet zo snel ziet op Youtube!

Qucee zijn nieuwe auto is een Mazda. Je ziet veel Youtubers Lamborghini’s Porsches en Audi’s kopen, maar Qucee blijft lekker nuchter. Dit is namelijk ook nog echt een hele mooi auto!


We gunnen het hem!

De laatste tijd zijn Qucee zijn video’s echt een begrip geworden op Youtube. Hij behoort simpelweg gewoon tot de bekendere Youtubers van Nederland en is ook te volgen op het streaming-platform Twitch. Daarop gamet hij live en speelt hij horrorgames, shooters en nog veel meer. Deze auto zorgt voor een stukje comfort zodat hij makkelijk kan reizen met zijn kinderen, eigenlijk een logische aankoop!

Qucee heeft inmiddels 562 duizend abonnees en groet ongelofelijk snel. Hij heeft zelfs als doel in 2021 dat hij de 1 miljoen abonnees wilt aantikken. Als hij zo doorgaat met uploadden en streamen, moet dat ongetwijfeld wel goed komen! Qucee, gefeliciteerd met jullie nieuwe auto!
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Qucee (@qucee)


Méér content: Govert Sweep bezoekt de meest verlaten en enge plekken op aarde

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info