Gaaf!,  Viral

Jade Konal, het bekendste TikTok meisje van Nederland?

TikTok is de afgelopen tijd enorm gegroeid. Je kunt het social-media platform nu rustig in 1 adem noemen met Instagram, Facebook en Twitter. Nederland blijkt een populair land te zijn op het gebied van TikTok. Een bekend TikTok meisje is Jade Konal met meer dan 520.000 volgers. Wie volgt haar nou niet?

Jade Konal (15 jaar) scoort wekelijks dan wel niet dagelijks duizenden views op haar TikToks en pakt daarmee ook de nodige volgers. Jade maakt ook nog eens onderdeel uit van een bepaald TikTok huis waar de hele dag TikToks worden opgenomen.
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jade Konal (@jadekonal)

Instagram en TikTok

Niet alleen TikTok is een populair medium bij Jade. Ook op Instagram heeft ze meer dan 50.000 volgers en post ze foto’s van goede kwaliteit. Jade zal ongetwijfeld gedurende de jaren nog veel meer volgers krijgen. De geboren Amsterdamse is dan ook nog maar 15 jaar en heeft nog een heel leven voor haar. TikTok zal haar hoofd-platform blijven, maar op Instagram kun je uiteraard weer de nodige deals binnen slepen

Bekijk hier de Instagram-pagina van Jade!
Bekijk hier de TikTok-pagina van Jade!

@jadekonal

welke kleuren heeft jouw kamer? 💕💫

♬ original sound – The Boyces

@jadekonal

wie krijg jij niet uit je hoofd? 👀🤍

♬ habits – favsoundds

@jadekonal

de winnaars van de Zoom-meeting en de topcomment video komen dinsdag online op YouTube! 🤍

♬ Greek Tragedy (Oliver Nelson TikTok Remix) – The Wombats


Méér content: Ticey scoort duizenden likes op Instagram met zijn awesome edits

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info