Funny,  Gaaf!,  Viral

Raoul kookt de sterren van de hemel in een nieuwe Koken met Roelie!

Hij heeft er nog niet zoveel afleveringen van gemaakt, maar wat is dit een hilarisch concept zeg. In Koken met Roelie gaat Raoul samen met een bekende koken. Deze keer is zijn maat Milo, ook wel bekend als een van de Bankzitters aan de beurt. Maar wat gaan ze dit keer klaarmaken? Check het snel!

Koken met Roelie is dan misschien nog wel een van de originelere concepten op Youtube. Je ziet namelijk veel Youtubers elkaar veel nadoen, maar sommigen proberen her en der nog wel een wat nieuws!

Het einde?

Je zult vast denken, wat? Het einde? Nou, het zal wel niet zo heel lang meer duren voordat de Bankzitters allemaal vertrekken uit Casa del Huts. In de laatste video die ze samen maakten werd namelijk verteld dat velen van hen een huis gaan kopen en dit mooie avontuur achter zich gaan laten. Maar niet getreurd! De Bankzitters blijven gewoon bestaan en gaan naar alle waarschijnlijkheid werken vanuit een kantoor.

Geniet nu eerst maar van deze aflevering van Koken met Roelie. Een gerecht dat je ook prima zelf thuis kunt maken, volg gewoon de stappen van Roelie, dan  komt het allemaal goed!


Méér content: Qucee en zijn vrouw hebben een nieuwe auto gekocht!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info