Gaaf!,  Gaming,  Viral

CromoTag, een van de grootste GTA V spelers van Nederland!

Voor de mensen die dachten dat GTA V uitgestorven was, dat is absoluut niet waar. De game is de afgelopen tijd zelfs weer wat populairder geworden door de nieuwe updates die de game gekregen heeft. CromoTag gaat al wat jaartjes mee in de Nederlandse Youtube-scene en speelt het spel bijna dagelijks. Zijn video’s blijven dan ook zéér vermakelijk!

Gerald, ook wel bekend als CromoTag streamt wekelijks op zijn Twitch en upload bijna dagelijks op zijn kanaal. Dit kunnen races zijn, challenges in GTA V, maar ook heists!

Vanaf de release

CromoTag speelt het spel eigenlijk al sinds de release. Dit is inmiddels alweer 8 jaar geleden en ook hij zit met volle hoop te wachten op de nieuwe GTA. We kunnen er wel weer over gaan speculeren, maar eigenlijk weten we er maar weinig van. Wat we wel weten is dat de streams en video’s van Gerald altijd tof en leuk zijn. Op Twitch streamt hij dan ook door tot in de late uurtjes en speelt hij ook wel eens andere games als Euro Truck Simulator of andere spellen.

Ik denk dan ook dat hij niet snel zal stoppen met het spelen van GTA en dat hij dat vooral lekker moet blijven doen. Speel vooral waar je zelf zin in hebt!

Check hier Cromo zijn Instagram en Youtube-kanaal!


Méér content: Raoul kookt de sterren van de hemel in een nieuwe Koken met Roelie!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info