Gaaf!,  Gaming,  Viral

De finalemaand van Legends of Gaming is officieel begonnen!

Het was weer een veel bewogen seizoen, maar de finalemaand van Legends of Gaming is begonnen! 8 legends strijden om de titel van Legend of Gaming en doen dat in verschillende games. Het is Joost die momenteel de meeste kans maakt om te winnen, maar er kan nog van alles gebeuren!

De finalemaand van Legends of Gaming begon wel iets anders dan normaal. Er zijn namelijk twee spelers uit het toernooi gestapt om bepaalde redenen!

Twee nieuwe namen!

Het zijn Morrog en Kwebbelkop die helaas de strijd hebben gestaakt. Morrog omdat hij en zijn vrouw op het punt staan om een kind te krijgen en Kwebbelkop vanwege persoonlijke redenen. Wij hebben er alle begrip voor en bedanken de twee voor hun inzet! Alleen kan de maand natuurlijk niet verder met maar 6 namen. Het was dan ook de Wildcard die niet een, maar twee namen terug haalde in het spel!

Het zijn Matthy en Qucee die Morrog en Kwebbelkop vervangen in deze spannende race. De eerste aflevering van de finalemaand staat dan ook al online en daar pakt Matthy zijn eerste winst! Het is helaas Qucee die wat minder geluk heeft..

Het is Among Us dat de eerste game wordt in de finalemaand van Legends of Gaming!


Check ook: Minecraft SMP is wat alle Youtubers op dit moment spelen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info