Gaaf!,  Gaming,  Viral

Minecraft SMP is wat alle Youtubers op dit moment spelen!

Minecraft, een van de populairste games aller tijden. Het simpel plaatsen van blokjes is uitgegroeid tot een toffe games waarin je je eigen wereld kunt maken. Na een aantal jaar wat minder populair te zijn geweest zitten Twitch-streamers en Youtubers weer vol aan de Minecraft, ze spelen namelijk allemaal SMP!

Minecraft SMP is eigenlijk een wereld waarin alleen zij kunnen komen. Iedereen heeft een bepaald land en het enige wat je dan doet is bouwen!

Iedereen speelt het!

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar allerlei namen spelen het. Qucee, Don Kaaklijn, Milan Knol, Daniel Lippens, het wordt wekelijks gestreamd en humor is wat de streams zo leuk maakt. Het trekt op Twitch dan ook zeker een paar duizend kijkers per stream. Het leuke is dat onbekende streamers bij bekendere streamers bij elkaar zitten.

Ook CromoTag, DoDo en LinkTijger spelen Minecraft SMP. Het komt naar mijn idee allemaal een beetje uit de lucht vallen want dit succes hadden ze zelf denk ik ook niet verwacht. De servers zijn dan ook echt alleen voor streamers en Youtubers en niet toegankelijk voor mensen die gewoon even wat Minecraft willen spelen.


SMP met Link!

SMP met DoDo!

SMP met CromoTag!


Check ook: CromoTag, een van de grootste GTA V spelers van Nederland!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info