Coole Bolides,  Funny,  Gaaf!,  Viral

Dutchperformante laat zijn kind van 10 in een Porsche rijden

Chahid Charrak, beter bekent als DutchPerformante doet af en toe knotsgekke dingen. Zo heeft hij zelfs in de vlog van Don de Jong zijn eigen kind laten rijden in een Porsche. We hebben de nieuwprijs van deze Porsche dan ook even opgezocht, wat een bedrag!

Dutchperformante zijn kind is nog maar 10 jaar, maar dit vertrouwde zijn vader hem wel toe. De auto kon immers geen kant op, maar een ongeluk zit natuurlijk altijd in een klein hoekje!

Flink prijskaartje

Er zit een flink prijskaartje aan de gele Porsche van Dutchperformante. Hij heeft hem namelijk gloednieuw en dan betaal je er al gauw 160.000 euro voor. Dit weerhield Chahid er niet van zijn zoon dit momentje te gunnen. Ik denk eerlijk gezegd dat zijn Dutchperformante zijn kind de tijd van zijn leven gehad heeft!

Gezien de reactie van Don de Jong die je hoort op de achtergrond is dit een actie die zelfs hij niet verwacht had. Iedereen kan er gelukkig om lachen en zijn kind natuurlijk het hardst! Dutchperformante heeft nog veel jongere kinderen dus het had nog veel spannender kunnen worden! 😂😉


Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste Youtube nieuws!
Méér content: De leukste Rocket League video’s worden gemaakt door Duncan Massink!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info