Funny,  Gaaf!,  Viral

In ‘Reageren Op’ reageren Milan en Don Kaaklijn op de grappigste video´s!

Milan Knol gaat inmiddels al jaren mee op Youtube. Je kunt hem kennen van zijn bekende track ‘Ik wil fietsen’ of misschien wel van zijn oude kanaal DagelijksHaaDee. Dat kanaal is inmiddels veranderd naar ‘Milan Knol’ waar hij wekelijks de serie ‘Reageren Op’ upload. Samen met Don Kaaklijn reageert hij op de meest hilarische video’s die hij krijgt ingestuurd via zijn discord!

Reageren Op is een vrij simpel concept dat al op meerdere kanalen wordt gedaan, bij Milan en Don is het een wekelijkse serie die hij altijd op vrijdag upload. Don is vaste gast, maar als hij er niet is ontvangt hij wel eens andere toffe gasten!

Enzo Knol, Dang Do en GameMeneer

Sinds een aantal maanden is de serie nu wekelijks te zien op het Youtube-kanaal van Milan. Het is eigenlijk nog het enige wat hij tegenwoordig upload op Youtube. Milan is sinds kort veel actief op Twitch waar hij op zaterdag een aantal uur streamt. Daarnaast upload hij de leukste en tofste streammomenten van de streams in een aparte video op jawel, zijn Youtube-kanaal.

Reageren op is voor Milan en Don dan ook altijd een momentje van hilariteit, maar ook een momentje dat ze zich beseffen waar het internet mee vol staat. Ook zijn broertje Enzo, Youtube-held Dang Do en Gamemeneer deden eens mee in de serie. Bekijk hier beneden de meest hilarische ‘Reageren Op’ video’s!

Reageren op.. MET DANG DO! – 204 duizend weergaven

Reageren op.. MET ENZO KNOL! – 618 duizend views

Reageren op.. MET ROYALISTIQ!


Méér content: Is Don Kaaklijn de beste Warzone speler van Nederland?

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info