Coole Bolides,  Viral

Enzo Knol heeft zijn Lamborghini Urus opnieuw gewrapped!

Enzo Knol rijdt misschien wel in de dikste auto van Youtube Nederland. Zijn Lamborghini Urus wordt door heel Nederland herkent en is inmiddels iconisch geworden. Het is duidelijk dat Enzo het leuk vindt er af en toe een ander kleurtje op te doen. Hij heeft zijn Urus namelijk dit keer gewrapped en de kleur is verrassend!

Enzo Knol zijn Lamborghini Urus is nu half blauw, half zwart. Hij is afgestapt van het wat saaiere grijs naar een opvallende kleur. Wat vinden we ervan? Ziet er wel verfrissend uit toch?!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

Eens in de zoveel tijd

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Enzo Knol zijn Lamborghini Urus heeft laten wrappen. Hij heeft al meerdere kleuren gehad zoals roze, blauw, rood, en zelfs een John Deere wrap, deze man is van alle markten thuis. Toch liet Enzo een van de laatste keren dat zijn Urus gewrapped werd weten dat hij niet helemaal tevreden is over de kleur. Opmerkelijk is dan ook dat hij zijn auto bij iemand anders heeft laten wrappen dan bij Dominique.

Dit keer is Enzo gezien zijn glimlach meer dan tevreden en zullen alle Carspotters weer flink moeten opletten om deze auto een keertje te spotten. Vinden jullie dat Enzo erop vooruit gaat in vergelijking met zijn grijze Urus?


Méér content: In ‘Reageren Op’ reageren Milan en Don Kaaklijn op de grappigste video´s!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info