Gaaf!,  Gaming,  Viral

Gamemeneer is de winnaar van het vijfde seizoen van Legends of Gaming!

Het vijfde seizoen van LOG zit erop. Er is veel gelachen, gestreden, maar er was uiteindelijk maar 1 iemand die de nieuwe Legend kon worden. Dit seizoen was het Don (Gamemeneer) die de finale won ten koste van Duncan. Duncan was vorig jaar nog de Ledge, waar we overigens nog niets over gehoord hebben.

Don is dus de winnaar van het vijfde seizoen van Legends of Gaming. Daarvoor maakten ze een extra video waarin alleen Don te zien is. Er hebben een aantal grote namen meegedaan dit seizoen zeg!

1 winnaar

De finalemaand zat vol met bekende Youtubers. Zo deden Dylan Haegens, Don Kaaklijn, Matthy (Fifalosophy), Qucee, Joost, Duncan en Jeremy Frieser mee aan de finalemaand. Van dit rijtje keerden Qucee en Matthy terug als vervangers van Kwebbelkop en Morrog. Zij moesten helaas de strijd staken in verband met persoonlijke kwesties. Toch was het een seizoen om nooit meer te vergeten en kun je in de video hierboven nog eens terug kijken op het seizoen!

Dan is er nog maar één ding waar iedereen op zit te wachten. Wie is namelijk dit seizoen de Ledge? Is het LinkTijger, Milan Knol of misschien wel iemand die we helemaal niet zouden verwachten? We gaan het binnenkort zien. 1 ding is zeker, Don is de winnaar van het vijfde seizoen van Legends of Gaming!


Méér content: De jeugd kijkt het nieuws niet op tv, maar op de Instagram van Gaande!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info