Gaaf!,  Gaming,  Spon,  Viral

Wie is het grootste FIFA-talent in de zoektocht naar The Next E-Talent?

Iedere jongen droomt ervan om dag en nacht alleen maar te gamen. Helaas is dat alleen mogelijk als je bij de beste gamers van de wereld hoort, beter gezegd, als je een E-Sporter bent. Op Videoland gaat vanaf 2 maart de zoektocht beginnen naar The Next E-Talent, een talentenjacht op zoek naar het beste FIFA talent van Nederland. Wie pakt de felbegeerde titel?

Het is niet alleen de titel die je kunt pakken bij The Next E-Talent, maar ook een plek bij het E-Sports team van oud prof-voetballer Ruud Gullit!

Een jongensdroom!

Vanaf 2 maart zal Ruud Gullit op zoek gaan naar een gloednieuw talent voor zijn E-Sports team. Het is aan 16 jongens om te laten zien wat ze in huis hebben tijdens deze afvalrace. Tijdens deze spannende race zullen we te maken krijgen met een groep talentvolle jongens die gedurende hun periode getraind zullen worden in alles wat je nodig hebt om The Next E-Talent te zijn. Het toernooi speelt zich af op de H2O E-Sports campus in Purmerend. FIFA is immers een van de populairste games ter wereld en telt alleen al in Nederland 1,5 miljoen spelers die dagelijks bezig zijn met het verbeteren van hun skills.

Toch zal het een loodzware strijd worden voor de heren die meedoen aan het programma. Het programma dat vanaf 2 maart te zien is op Videoland kan zomaar eens een doorbraak betekenen voor een van de deelnemers. Iedere aflevering krijgen we te maken met een aantal afvallers totdat er twee talenten overblijven die de spannende finale tegen elkaar zullen spelen. Maar in welk team komen ze dan terecht?

Ruud Gullit!

Ruud Gullit staat bekend als een van de beste voetballer die Nederland ooit gekend heeft. Hij haalde successen bij AC Milan, het Nederlands Elftal en Chelsea, maar richtte zo’n 3 jaar geleden zijn eigen E-Sports team op. Inmiddels heeft hij grote Nederlandse talenten aan zijn zijde die mooie resultaten halen voor zijn team (Dani Visser, Levi de Weerd, etc). Team Gullit is tevens de eerste onafhankelijke E-Sports Academie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Koen Weijland (@koenweijland)

Speciale presentator

Ook krijgt het programma een speciale presentator. Dit zal oud E-Sporter Koen Weijland voor zijn rekening nemen die bekend staat als de eerste E-Sporter van Nederland die uitkwam voor een professionele voetbalclub, namelijk Ajax. Koen heeft meerdere Nederlandse titels op zijn naam staan en is dan ook meer dan geschikt voor dit programma. Wij kijken nu al uit naar The Next E-Talent en kunnen niet wachten tot we van start gaan!


Méér content: CromoTag, een van de grootste GTA V spelers van Nederland!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info