Films & Series,  Gaaf!,  Viral

Het tweede seizoen van de serie de Drop van Stuktv is begonnen!

De serie de Kluis van Stuktv zit erop en ze zijn zelfs alweer gestart met een nieuwe serie. Misschien geen nieuwe serie, maar wel een gloednieuw seizoen. De Drop is misschien wel de engste serie die te zien is in Youtube Nederland. Vorig jaar deden Giel en Thomas de serie alleen, maar dit jaar is ook Stefan weer van de partij. Is hij meteen het haasje of komt hij er goed vanaf?

De Drop van Stuktv kwam zaterdag uit op Youtube. Dit seizoen zal wel een tikkeltje anders zijn. De mannen van Stuk hebben namelijk niet de mogelijkheid om naar landen als Zweden, Italie of Frankrijk te gaan. Dit jaar zal het seizoen zich afspelen in Nederland!

Kasteel Doornenburg

Dit seizoen krijgen we dus de griezeligste plekken van Nederland te zien. De eerste aflevering speelt zich af in Kasteel Doornenburg waar volgens velen meisjes rondlopen door het kasteel. Of dat ook echt waar is weten we natuurlijk niet, maar degene die de nacht moest overleven in het kasteel heeft wat gekke dingen meegemaakt. We gaan nog niet verklappen wie ongeluk had, maar hij is er absoluut niet blij mee.

Dit seizoen beschikt Stuktv over een aantal middelen waarmee ze geesten en spoken kunnen waarnemen. Denk hierbij aan metertjes, draadjes en ga zo maar door. Ze willen er alles aan doen om erachter te komen of er echt geesten ronddwalen op de plekken waar ze gaan overnachten. De Drop van Stuktv zal elke zaterdag om 17.00 uur te zien zijn!

Horrornacht

Vorig jaar was het dan ook een heftig seizoen waarin Giel het meest heftige heeft meegemaakt. Hij verbleef in een klein huisje in Zweden, waar alle alarmbellen afgingen. Alle apparatuur die ze speciaal voor die aflevering geregeld hadden ging af en dat zorgde bij Giel voor paniek. Bekijk die aflevering hier beneden!


Méér content: Gamemeneer is de winnaar van het vijfde seizoen van Legends of Gaming!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info