Gaaf!,  Viral

Enzo Knol heeft vandaag de sleutel van zijn nieuwe huis gekregen!

Het was al even bekend, maar het gaat nu echt gebeuren. Enzo Knol gaat verhuizen! Vandaag maakte hij in een video op zijn Instagram bekend dat hij de sleutel in ontvangst heeft genomen en super trots is. Samen met zijn vriendin Myron Koops zal hij vlogs maken waarin hij het huis onder handen neemt en nog veel meer, wie kijkt hier nog meer naar uit?

Enzo Knol zijn nieuwe huis staat in Soesterberg en is een aardig huis. Twee huizen verderop woont zijn grote broer Milan, een kopje suiker halen is dus niet zo ver lopen voor de gebroeders Knol!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

Van ver gekomen

Enzo blijft in zijn vlogs altijd maar benadrukken dat hij van ver is gekomen. Er waren tijden dat hij geen geld had en bijna geen toekomst, maar toch is het gem gelukt dit allemaal op te bouwen. Het is Enzo dan ook meer dan gegund en wij hopen natuurlijk op enorm veel toffe verhuisvlogs. Vanaf overmorgen zullen we het huis voor het eerst van de binnenkant zien en de echte plannen te horen krijgen.

Ik kijk zelf het meest uit naar de mancave die achterin zijn tuin zal komen! Enzo Knol zijn nieuwe huis zal dan ook nog helemaal verbouwt moeten worden maar dat zal alleen maar leuk beeldmateriaal opleveren voor zijn kijkers!


Méér content: Het tweede seizoen van de serie de Drop van Stuktv is begonnen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info