Films & Series,  Gaaf!,  Viral

Robert de Hoog van Mocro Maffia zit bij Andy in de Auto!

Wie heeft tegenwoordig de serie Mocro Maffia nou niet gezien? Inmiddels zijn er drie seizoenen gemaakt en is de vierde alweer in de maak. Robert de Hoog, beter bekend als Tatta stapte bij Andy in de Auto voor een goed gesprek. Hij legde uit hoe ze zijn oog nou behandelen, hoe hij op voetbal kijkt en nog veel meer!

Robert de Hoog is qua stem helemaal niet te herkennen in Tatta. De rol die hij dan ook speelt in Mocro Maffia is zo origineel dat alleen hij die rol zou kunnen vervullen. Is er een Mocro Maffia zonder Tatta?

Mocro Maffia

Voor de mensen die geen idee hebben waar Mocro Maffia over gaat, de serie is een kijkcijfer kanon. In de onderwereld van Amsterdam en omstreken wordt gedeald, gevochten en nog veel meer krankzinnige dingen. Tatta, de Compaan van Paus moet ervoor zorgen dat alles vlekkeloos loopt. Toch zitten er altijd kapers op de kust en zijn er genoeg andere Maffia’s die zich overal mee bemoeien. We gaan je hier niet alles vertellen over Mocro Maffia, daarvoor moet je de serie maar checken!

Meerdere rollen

Robert de Hoog speelde niet alleen mee in Mocro Maffia, maar ook in Nova Zembla, Baantjer, Skin en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ik hoop persoonlijk dat we hem nog veel meer seizoenen gaan zien, maar je weet het maar nooit in deze spannende serie!


Méér content: WandaVision, het beste wat Marvel ooit heeft gemaakt?

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info