Nieuws,  Spon,  Viral

De Zonneplan Powerbike laat je afscheid nemen van je Coronakilo´s!

We zitten nu allemaal al meer dan een jaar thuis en dat is soms wel eens te merken aan je fysieke gesteldheid. Je komt een kilootje aan, zonder dat je dat eigenlijk wilt! Daarvoor is een geniale oplossing bedacht, namelijk de Zonneplan Powerbike. Stroom opwekken en je kilo´s verliezen is nog nooit zo makkelijk geweest. Check de video en lees snel verder!

Zonneplan komt rond juni met de Powerbike op de markt en zal ons laten zien hoe je je kilo´s verliest. Je hoeft niet meer naar de sportschool als ze open zijn, want dit levert je energie, geld en minder gewicht op!

Thuiswerken, thuissporten!

We werken allemaal thuis en dat is voor de een makkelijker dan de ander. Maar wat nou als je naast het thuiswerken, ook thuis kunt sporten. De ONE omvormer zorgt ervoor dat de gelijkstroom die de hometrainer opwekt omzet naar bruikbare stroom die gebruikt kan worden voor alle apparaten in huis, efficiënt toch? Volgens Dorien Hilarius van Zonnneplan bespaar je flink op je energierekening en verdien je geld met de onnodige Coronakilo’s. De Powerbike is 97.7 procent efficiënt, waar wacht je nog op?

Torenhoge energiekosten..

Het thuiswerken gaat natuurlijk op een gegeven moment ook flink in de kosten zitten. Je dure laptop moet je draaiende houden, je wilt het niet koud hebben dus de verwarming staat aan en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Iedereen weet wel waar ik het over heb. Toch zal je jezelf veel meer motiveren als je in het bezit bent van de Zonneplan Powerbike, de innovatie van 2021. Alles wat je verbruikt, verdient en fietst is dan ook terug te checken in de Zonneplan inzicht app. Hier krijg je alle inzichten te zien en mis je geen enkele euro die je gefietst hebt!

Aanschaffen maar!

Na het lezen van het artikel zal je vast gebrand zijn om te beginnen! Nou, dat kan over een kleine twee maanden. Dan zal de Powerbike verkrijgbaar zijn en kun je beginnen met het verliezen van je kilo’s en het verdienen van geld. Misschien kun je alvast voor een kleine conditie zorgen zodat je op 1 juni meteen kunt beginnen! 😉

De Zonneplan Powerbike is vanaf 1 juni verkrijgbaar, mits je in het bezit bent van een ONE omvormer!


Méér content: Dankzij Cestmocro weten we wat er echt speelt in de wereld!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info