Funny,  Gaaf!,  Viral

Pieter Valley zorgt voor hilarische video’s op Instagram en TikTok

TikTok is het afgelopen jaar enorm razendpopulair geworden. Ook Nederlanders zitten massaal op het platform en dat levert soms wel eens grappige video’s op. Iemand die je gewoon een keer gezien moet hebben is Pieter. Zijn typetjes en video’s zorgen bij veel fans een lach op het gezicht!

Pieter Valley (25) jaar ging onlangs flink viral op TikTok door onderstaande filmpjes. Inmiddels heeft hij miljoenen views, duizenden volgers en upload hij bijna dagelijks een nieuwe hilarische video op zijn socials!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Grappige typetjes

De typetjes die Pieter speelt zijn dan ook enorm herkenbaar bij zijn leeftijdsgenoten. Zo doet hij veel basisschool-typetjes na wat er af en toe hilarisch uit ziet. Ik weet zeker dat Pieter het zou waarderen als je hem volgt op Instagram en TikTok, iedere volger is namelijk een volger. Wat vindt jij van zijn TikToks?

Volg Pieter hier op Instagram en TikTok!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pieter Valley (@pietervalley)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pieter Valley (@pietervalley)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pieter Valley (@pietervalley)


Méér content: Serpentgameplay is inmiddels al meer dan 100 uur live op Twitch!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info