Funny,  Viral

Serpentgameplay is inmiddels al meer dan 100 uur live op Twitch!

Serpentgameplay staat bekend als een van de grootste, dan wel niet de grootste streamer van Nederland. Normaal streamt hij dagelijks, maar afgelopen vrijdag begon hij met een totaal ander project. De beste man is namelijk al meer dan 100 uur live en dat komt door een zogeheten Subathon. Zodra mensen abonneren of bits doneren, loopt de timer op en moet Rick langer live blijven.

Serpentgameplay heeft meer dan 100.000 volgers op Twitch en is razendpopulair. Hij heeft voornamelijk een vaste basis aan fans die bijna allemaal wel een sub hebben op zijn kanaal. Ben jij de volgende?

Komt er een einde?

Op dit moment zal Rick nog verplicht zo’n 29 uur live moeten zijn, maar daar kunnen nog veel meer minuten en uren bijkomen. 1 gifted sub staat gelijk aan 2 minuten die erbij op worden geteld, maar er zijn wel van die gekken die 100 abonnementen cadeau doen. Het zal voor Rick dan ook vast nog niet voorbij zijn, maar het is nog steeds enorm vermakelijk. Het zijn niet alleen games die Rick speelt, maar hij brengt ook bezoekjes aan zijn moeder, de supermarkt, de snackbar en nog veel meer plekken.

Neem via deze link vooral een kijkje en laat je support zien. Momenteel speelt Rick games, maar hij is vandaag de dag nog van plan om een bezoekje aan de supermarkt te brengen. Ook slapen doet Serpentgameplay gewoon live op Twitch!


Méér content: Enzo Knol heeft vandaag de sleutel van zijn nieuwe huis gekregen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info