Films & Series,  Nieuws,  Spon

De nieuwe BBC-serie All Creatures Great and Small is vanaf nu te zien!

Wie durft te zeggen dat er geen leuke series meer te zien zijn op televisie? Ik niet! De gloednieuwe serie All Creatures Great and Small is vanaf vanavond voor de tweede keer te zien op BBC First. In de serie draait het om dierenartsassistent James Herriot die verhuist van het Schotse Glasgow naar Yorkshire in Engeland, alleen gaat het allemaal niet echt vlekkeloos…

In de BBC First-serie All Creatures Great and Small gaat het over James Herriot die de droom heeft om veearts te worden. Of het nou een paard, koe, varken of kat is, hem maakt het allemaal niet uit. Het enige wat hij wilt is dieren helpen en daar komt flink wat humor bij kijken.

Een nieuw leven

Het was altijd al de grote droom voor James. Hij wilde dieren helpen en ze beter maken. Toen hij dan ook werd uitgenodigd om naar Yorkshire te komen kon hij niet wachten om te beginnen. Er staat hem een groot avontuur te wachten en het is nog maar de vraag of hij slaagt in zijn werk. De serie All Creatures Great and Small is wat mij betreft de ideale serie om te bekijken met je familie. De BBC First-serie bevat humor, verdriet en nog veel meer emoties.

In de serie komt natuurlijk ook de nodige liefde voor. Het avontuur in Yorkshire betekent voor James niet alleen een nieuwe baan, maar ook een gloednieuw avontuur op het gebied van liefde. Hij ontmoet namelijk de Britse Helen, waardoor hij alleen nog maar meer van zijn leven is gaan genieten. Uiteraard drinken de veearts Siegfried waar hij voor werkt en James zelf de nodige biertjes. Er moet natuurlijk ook genoten worden ūüėČ.

Bekijk via deze link de trailer van All Creatures Great and Small!

Eerste aflevering

De eerste aflevering is afgelopen week al uitgezonden op televisie. Die heb je helaas dus al gemist, maar niet getreurd! Ben je in het bezit van een abonnement bij KPN, XS4ALL of T-Mobile, dan heb je de mogelijkheid om on demand de eerste aflevering terug te kijken, zo heb je dus eigenlijk nog helemaal niets gemist en kun je gewoon vanaf het begin kijken!

All Creatures Great and Small is wekelijks op dinsdag te zien op BBC First. Zorg ervoor dat je om 21.00 uur klaar zit met wat lekkers te eten en te drinken!

Cast

Er zitten flink wat acteurs en actrices in de serie en wellicht ken je er wel een paar. De hoofdrollen nemen Nicholas Ralph, Samuel West, Diana Rigg en Callum Woodhouse voor hun rekening. Ze zorgen er stuk voor stuk voor dat je kunt genieten van deze serie. We wensen je in ieder geval veel plezier met het kijken van deze gloednieuwe serie!


De samenwerking tussen De ContentCorner en BBC-First is tot stand komen na overleg via LinkPizza!

Méér content: Serpentgameplay is inmiddels al meer dan 100 uur live op Twitch!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video¬īs en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info