Gaaf!,  Spon

De FidgetCube is de tofste gadget tegen stress, bezige handen en meer!

Op zoek naar een toffe gadget? Wij zoeken het graag voor je uit! De FidgetCube is het perfecte voorbeeld van een gadget dat helpt tegen verveling, stress en nog veel meer. Wij hebben de gadget uitgebreid getest en zagen al gauw in waarom dit zo ‘satisfying’ is. Lees gauw verder!

Het is misschien de meest kleine gadget die wij ooit getest hebben, maar de werking kan enorm zijn. Ben je een stresskip? Nagelbijter of kun je absoluut niet stilzitten? Dit kan je wel eens goed gaan helpen!

Tegen verveling!

De Fidget Cube kan zomaar eens de oplossing voor jou zijn tegen verveling. Heb je wel eens dat je op de bank zit, maar je doet verder eigenlijk helemaal niets? Dan kun je de FidgetCube erbij pakken. Ik wist al gauw wanneer ik de handige gadget het meest ging gebruiken. Het is typisch bureauspeelgoed en kan bijna niet ontbreken op je bureau.

Tijdens het wachten?

Heb je wel eens dat je staat te wachten in een lange rij ergens? Dan kan de kubus ook zomaar eens goed van pas komen. Zelf wist ik al snel wanneer ik de wannahave zou gebruiken en dat was tijdens het gamen! Dat klinkt misschien raar, maar bij sommige games moet je zo enorm lang wachten op een nieuw potje, dat je toch iets moet doen. Je kunt dan natuurlijk je telefoon erbij pakken, maar je maakt ook al gebruik van je pc of console. Dit is dus de ideale gadget om de tijd mee te doden!

Therapeutische werking

Naast dat de FidgetCube zou kunnen werken als toffe gadget, of item die de tijd dood zit er ook een therapeutische kant aan het item. Het zou voor nagelbijters, stresskippen of rokers ook zomaar eens een goede werking kunnen hebben. Stress is bij mij persoonlijk ook een veel voorkomend probleem en dankzij de kubus heeft het me al een stuk meer rust opgeleverd!

Kleuren en prijzen

En het grootste voordeel aan de Cube is dat de prijs absoluut meevalt! Voor de FidgetCube zelf betaal je €15,00 en voor een speciaal hoesje die je eromheen kunt doen €4,95. Zo kun je de Cube dus ook gebruiken als sleutelhanger!

Met de kortingscode DECONTENTCORNER krijg je ook nog eens 10 procent korting op je aankoop. Waar wacht je op?!


Méér content: Gamemeneer is de winnaar van het vijfde seizoen van Legends of Gaming!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info