Funny,  Gaaf!,  Viral

De Bankzitters wonen officieel niet meer in Casa Del Huts!

De Bankzitters kondigden twee jaar geleden aan dat ze samen gingen wonen. Nu, 2 jaar later is er een einde gekomen aan dat avontuur. De groep Youtubers verhuizen ieder naar een andere stad en gaan hun eigen weg, maar het is niet het einde van de Bankzitters!

De Bankzitters hebben nu twee jaar in Casa Del Huts gewoond, maar het is tijd voor een nieuwe stap. De groep vrienden blijft uiteraard bestaan, maar gaan allemaal op zichzelf wonen. Wat vindt jij van de keuze?

Wat een tijd!

Wij als fans hebben flink mogen genieten van de video’s die er gemaakt werden in het huis. Denk bijvoorbeeld eens aan al die eetvideo’s, de video’s waarin ze verstoppertje deden en zelfs aan de leugendetector gingen. Het was niet alleen voor de mannen in het huis een leuke tijd, maar ook zeker voor de fans thuis!

Binnenkort zullen de Bankzitters niet meer in Casa Del Huts opnemen, maar in een kantoor. Waar dit kantoor zal zijn en wat voor video’s we kunnen verwachten houden ze nog even geheim, maar de fans kijken er nu al naar uit!


Méér content: De leukste Rocket League video’s worden gemaakt door Duncan Massink!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info