Gaaf!,  Gaming,  Viral

De leukste Rocket League video’s worden gemaakt door Duncan Massink!

Games in overvloed op Youtube, maar wie maakt er nou de leukste content? Op het gebied van Rocket League is dat Djuncan, hij upload natuurlijk niet alleen maar die game, maar voor mij sprong Rocket League eruit. Djuncan, ook wel gewoon Duncan genoemd gaat al een tijdje meer en is aardig populair!

Duncan Massink streamt wekelijks op Twitch en upload bijna dagelijks een video op Youtube. Op Twitch streamt hij wel eens Minecraft SMP!

Youtube, Twitch en LOG!

Duncan Massink (21 jaar) raakte een aantal jaar geleden bevriend met namen als Don, Joost en Pascal. Dat was een beetje zijn doorbraak die hij ook zeker verdiende. Duncan heeft bijna dee 400.000 abonnees op Youtube en op Instagram heeft hij er 210.000. In zijn vrije tijd is hij  bezig met het fotograferen, in zijn Instagram-bio is ook te zien dat hij amateur fotograaf is.

Momenteel heeft Duncan ook een plekje verdient in de laatste 8 van Legends of Gaming. Daar heeft hij aardig wat wins te pakken en kan het zomaar zijn dat hij dit jaar de winst pakt. Vorig jaar was hij te zien als Ledge. Dit jaar doet hij serieus mee om de titel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Duncan Massink (@djuncan)

Gelukkig in de liefde!

Het is altijd leuk om te zien of iemand verliefd is. Duncan is samen met zijn vriendin Alissa die wat minder bekend is in Youtube-land. Helemaal niet erg, maar ze is regelmatig te zien op de Instagram van Duncan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Duncan Massink (@djuncan)


Check ook: Minecraft SMP is wat alle Youtubers op dit moment spelen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info